garfield_comel


My name: NoMie RiZ
My Fotopage: http://miey66.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
merisik gallery
Latest entry:Update on MG
More update on pelamin at www.merisikgallery.com View this Fotopage entry
Everything for weddingku
View this Fotopage latest entry
SalJue nawi
Latest entry:Serunding Ikan
Salam semua...lama da x update fp ni... ni entry baru sal nk perkenalkan Serunding Ikan Home Made by Me... sape nk order leh la...utk raye ke lps raya ke leh je.. 500gm = RM30 + postage RM7 1kilo = RM55 = postage RM10 tempahan dibuka skrg. akan sampai ke tgn anda selewat2nya by 8sept'10 (utk raye) Untuk tempahan selepas raye pun boleh.. booking 50% deposit. View this Fotopage entry
Serunding Ikan 500g
Shajaratul Ismail
Latest entry:Another new item from Shajaratul Design
For pricing detail, please visit my website : http://www.shajaratuldesign.com Shaja 013-3405321 View this Fotopage entry
syah jebat
Latest entry:Pesona Storybook Album and Album Bag
Wedding Photography package price start from RM1,088.00 (installment available - term and condition apply) Please call/sms 012-6443470 - jebat 012-6561703 - jamie Email pesona8@yahoo.com View this Fotopage entry
Kasih Abadi
Latest entry:EXPO PERKAHWINAN MALAYSIA 10-12 JULY 2009
ALREADY DONE WITH EXPO PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA 2009 THANK YOU ALL FOR COMING... :) AND MAKING KASIHABADI BOOTH MERRIER... LOL Our dias was sponsored by http://weddingsbysher.blogspot.com :-D Such a lovely, simple and sweet dias really resembles us KASIHABADI... :-D Our team was also joined by http://prettylilcakes.blogspot.com Specializing in making yummylicious cakes,cupcakes and all to meet ur desired theme... And this pictures was taken by a talented photographer, Remy 01262600197 from H... View this Fotopage entry
RaY KinZoKu
Latest entry:THE WELCOME PAGE / MUKADDIMAH
* Welcome to KeLaTé : ~ A Self Rediscovery ~ * Background Music : Chaconne by Secret Garden * This Welcome Page is to remain on top of every update. For the latest update, just scroll down. * This site is tuned for best viewing with http://www.mozilla.com/en-US/firefox/(Mozilla Firefox). * Proceed to http://raykinzoku.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=5958(ARCHIVE) for past entries. * Text excerpted from : William Armstrong Graham's " Kelan... View this Fotopage entry
On the other hand, this is Kuala Terengganu from the same period
yatie harun
Latest entry:muhammad ariff aiman
[b] :-D :-> View this Fotopage entry
Hazleen Baharudin
Latest entry:kad kahwin gee n firdaus
View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
aizi mohd nor
Latest entry:SABAH
View this Fotopage entry
panorama kinabalu
Izuan Love Azean Love Risya
Latest entry:BALIK KG KERATONG & FAMILY DAY TM MSC 2008
Sebenarnya dah lama aku balik Keratong cuma malas nk meng updte jer bukan apa sejak raya nie baru balik kg maknanya dah 3 bulan tak balik maklumlah masing2 dah kehabisan cuti windu sgt kt kampung Risya kemain suke lagi dah pandai lak suruh atok ngan wan dukung habis satu uma dia tawaf Nie pic masa nk bertolok balik keratong muke budak baru bgn tdo Nie lak pic masa nk balik Sri Kembangan masa nie Risya dah x nk ngan wan n atok takut kena tinggal on the way nk balik singgah jab kt ulu bendul byk ka... View this Fotopage entry
Sg Buaya Banting
elisa roslan
Latest entry:Hantaran "Lovely Pink"
Untuk tempahan bleh laa kontek.... phone: 012-3175100 email: eureka4004@yahoo.com ym: eureka4004 View this Fotopage entry
Artis Glamer
Latest entry:KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA???
SPECIAL MESSAGE KONGSI BAJU ATAU BAJU SAMA? Contributed by Asiken @ Kajang Advertorial http://bolaboyz.blogspot.com() http://www.nohal.com() http://www.facebook.com/kampungboyphotography() http://realscifi.fotopages.com() http://kampungboy.fotopages.com() http://namaislam.tripod.com() Click here to Join http://www.facebook.com/group.php?gid=372935192383(Artis Glamer Fan Club!!) / Read & See More Photos... http://artisglamer.fotopages.com/cgi-bin/view_archive.pl?user=143413(C... View this Fotopage entry
noor ayuni mohd kamil
Latest entry:My Baby
View this Fotopage entry
june amy
Latest entry:.::Ms J meet Mr I::.
Apa punyer entry la.. Pada hari ini Ms J pg mengedik ngan Mr I kt Kyros Kebab Street Mall Cyberjaya nie ha...Mr I adalah mangsa PoW Ms J...nak dijadikan cerita Mr I nie kawan alam maya Ms J bayangkan la...4 years dalam phone je...lastly we decide nak jumpe..mula2 tu berdebar gak..ye lah Mr I dah selalu tgk FP Ms J..means dia dah tau rupe Ms J...Ms J je yg tk pernah tau langsung rupe/pic Mr I nie ha... 8-) perasaan tekad dan berani untuk bersua kerana Ms J bawa kawan utk tutup scandal nanti..iaitu Ms J ku... View this Fotopage entry
syarifah fadhillah
Latest entry:kawan2 opis aku...
wa ade stoli mau moli.....ni laa geng2 jurutera perunding...huhuh...aku ingatkan serius je semua...tp bongok jugak rupenyer..ari2 aku gelak...nk pecah perut aku...bahaya tuh...nnt kene kentut berdarah..hhahahahahahahah :-D ...so aku ade..kak laa..master mind dlm segala lawak...huhu..kak na..sekali sekala lawak dia bahaya jugak...kak mah...lawak yg tidak diduga...miji...entah ape2..nak kate lawak..lawak laaa jugak..nak kate tak lawak..lawak pulak la jugak...huhuhhuhuh...adik2 dan abe trainee yg ensem lg come... View this Fotopage entry
masleza muhammad
Latest entry:updated!!
View this Fotopage entry
shima mohamed
Latest entry:anak sedara ku yg cute
View this Fotopage entry
awfa sayang
okid touch
Latest entry:Lovely PURPLE PINK..
Dear all, My purple pink design.. Best regards, Shalinz okid131002@yahoo.com View this Fotopage entry
Webmaster Siti Nurhaliza Putera Emas
Latest entry:Siti Nurhaliza's links
News of Siti Nurhaliza can be found at http://gadisku.info and http://teruja.info View this Fotopage entry
ziana ana
Latest entry:setelah setahun di Jakarta
View this Fotopage entry
1 Syawal 1427
staja salleh
Nak tau saiz sebenar?.. rupa sebenar?.. atau tak dapat buat pilihan yg mana satu anda ingin tempah... Bolehlah beli sample dulu(sekurang2nya 5 jenis souvenir) email saya:staja9@hotmail.com * sample akan dihantar selepas byrn dibuat. * byrn = jum. harga per unit + RM6.00(belanja penghantaran) Bagi yang dah confirm item mana, colour apa, qtty byk mana..... bolehlah bank in RM ke: -maybank acc #: 153038829452 -name: siti hajar sebarang pertanyaan boleh email kak siti : staja9@hotmail.com View this Fotopage entry
S0002
ayu mn
Latest entry:"my engagement day" :)
Pada 5 Ogos 2006 yg lepas, aku dah slamat d tunangkan dgn encik shaiful adha takirip :-> so nie ade lah sket2 foto kenangan utk korg tgk.Gmbr nie di amik gune camera digital sony..model jenis ape ntah aku pun lupe...yg tak bes pasal camera nie die xleh capture sharp..kalo tgn org yg amik tue shacking..gmbr pun ikut shacking gak... LOL LOL LOL so kalo ade yg penin2 tgk gmbr yg goyang2 tue maap la yer :-D wait 4 another pic from me....... c yaaaa 8-) View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016