garfield_comel

By: NoMie RiZ

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 8-Oct-2007 04:49 Email | Share | | Bookmark
~Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri~





Yahooo...Sabtu ni dah nak raya...kepada kawan-kawan semua diharap raya tahun ni lebih bermakna,klau ada salah silap mohon dimaafkan yer..kira O O la..balik kampung tue,memandu jng laju2 tau,INGAT ORANG TERSAYANG..Raya ni jemput la ke umah (KELATE)

-Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri.Maaf Zahir & Batin-


Monday, 8-Oct-2007 01:53 Email | Share | | Bookmark
-Majlis Berbuka Puasa MAHER-

-Geng2 MAHER-
-Setelah 7 thn xjmpa-
-muahahhaaa-
View all 5 photos...




Tempat : Intekma,Shah Alam
Tarikh : 7 Oktober 2007


Semalam buka puasa kat Intekma,Shah Alam.Ngan budak2 MAHER batch 1998-2000,7 thn xjumpa dia org,tup2 jmpa semalam,best sgt2..bnyk tul citer2 trbaru...dlu time sek smua selekeh jer..skang masing2 dah keje smua.. Mc'Lyn selaku bos yg handle program ni ,mekacih bnyk2 kerna sudi bt majlis buka puasa ni,w/pun dalam 20 org jer yg datang,tp best sgt2..nati leh la bt jamuan raya lak yer..MISS U ALL..


Monday, 8-Oct-2007 01:05 Email | Share | | Bookmark
~Majlis Berbuka Puasa DKE,PSA~

 
-It's me-
-my fiance-
View all 15 photos...






Tempat : Restoran Kunang-kunang,Gombak
Tarikh : 6 Oktober 2007


Hari minggu aritu(Sabtu), bdak2 DKE PSA b'buka puasa kat Restoran Kunang-kunang. Smua yg hadir dalam 20 org. Tema kita org bj melayu & bj kurung..ni Apin nyer idea,so saper2 nak pakai,amat2 d alukan,mula2 ramai yg xnak pakai camtu,alih2 masa kat sane,smua ikut tema,mekacih la ko org smua kerna datang buka puasa sma2.. sori la yer kalu de pe2 yg kurang ms bk puas aritu ek. InsyaAllah thn dpn akan lebih meriah lg. Nati aku bt jamuan raya lak..Kepada rakan2 yg xjoin,harap2 nati klau ada apa2 function meh la sma2,jng la membzkan diri anda


Wednesday, 12-Sep-2007 06:51 Email | Share | | Bookmark
~Ramadhan menjelang lagi~



Assalamualaikum W.B.T
MARHABAN YAA RAMADHAN

Mata kadang salah melihat....
Mulut kadang salah berucap....
Hati kadang salah menduga.....
Maafkan segala kekhilafan yang pasti ada....

Bulan dimana nafas kita menjadi tasbih, tidur kita menjadi ibadah, amal kita diterima dan do'a kita di ijabah.
Sungguh cantik kain plekat, dipakai orang pergi ke pekan.
Puasa Ramadhan semakin dekat, silap dan salah mohon dimaafkan
Berharap padi dalam lesung, yang ada cuma rumpun jerami,
harapan hati bertatap langsung, cuma terlayang fp ini.
Sebelum cahaya surga padam, Sebelum hidup berakhir,
Sebelum pintu tobat tertutup, Sebelum Ramadhan datang,
saya mohon maaf lahir dan bathin....
Taqqobalahu Minna Waminkum, Taqoballahu Ya Karim,
Marhaban Ya Ramadhan
Allaahumma baariklanaa fi Sya'ban wa ballighnaa Ramadhan Aminn..


Wednesday, 12-Sep-2007 00:57 Email | Share | | Bookmark
~Biro Tatanegara~

My group
Jejaka control macho
xtvt kembara
View all 12 photos...
Tempat : Hay Resort 'N' Services,Sabak Bernam Selangor
Tarikh : 6-10 September 2007


Alhamdulillah..akhirnya dah tamat semuanya,Induksi & BTN..nati leh la nak naik pangkat...hehehhe. Best sesangat BTN,peserta BTN kali nie 120 org dari UM & 6 org dari Kem Pelajaran..Walaupun xder xtvt lasak,tapi penat gak.asyik relax tgk tv duk lak dlm bilik air-corn,2 yg badan sempuk..best skali xtvt kembara,hehhee..semoga korang semua sukses hendaknya...


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net